Lyskinesiologi for alle! – Nytt kurs i ART (Autonomic Response Testing)

img.php_.jpeg

Detox retreat og nytt kurs i ART 1!

Sommerkurset i ART 1 var fulltegnet – nå kommer vi med nytt kurs i Autonomic Response Testing – verdens mest presise metode for testing og detox, utviklet av den prisbelønnete legen Dr. Dietrich Klinghardt fra USA / Tyskland http://www.klinghardtacademy.com/ 
Helgen gir samtidig et grunnlag for Psykokinesiologi PK, Mentalfeltterapi MFT og Renzo Celanis Biophoton Realignment Therapy.
Vi har leit et 200 m2 hus ved Årungen vannet, i naturskjønne omgivelser en halv time sør for Oslo – perfekt egnet til å gå inn i dyp helbredelse og rensing – og til å ta opp kunnskap som du ellers ikke får noen sted i Norge.
Kveldene koser vi oss ved peisen med noe godt å drikke og god mat og hører på Renzos historier- sammen med noen gjester fra kontinentet. 

Dette er nybegynnerkurset i muskeltesting, og legger grunnlaget for alle andre kurs i Miljømedisin etter Dr. Klinghardts anerkjente metode. Her lærer man å muskelteste og diagnostisere sammensatte helseproblemer typiske for vår tid, samt får en innføring i naturmedisinsk tankegang og ulike behandlingsforslag og protokoller. Grunnkurset gir opplæring i testmetoden og en innføring i alle nivåene i Klinghardts meget anvendelige modell for helseforståelse. For å få vite mer om Dr. Klinghardt, se www.ink.ag

Kurset avholdes i Ås, adresse er Kinnsåsen i Syverudveien 50, 1407 Vinterbro. Fredag til søndag kl. 10:00 til kl 17:00. Kurset følger Klinghardt Instituttets opplegg og bok, med våre egne sertifiserte lærere, hovedlærer Ingelin Sevåg Vestly, fagansvarlig for arbeidet med Klinghardt-metoden i Norge, i samarbeid med Renzo Celani og BALDRON. Undervisningsmateriell er oversatt til norsk og er inkludert i kursavgiften.

Les mer om kursinnholdet på www.lyskinesiologi.no og i facebook gruppen Miljømedisin – Dr. Klinghardt

Pris
3900,- 
2900,- for deltakelse uten internasjonal sertifisering.
50 % for gjentakelsesdeltakere, 10 % for studenter.

Påmelding til ingelin.vestly@gmail.com. Kun gyldig ved betalt faktura.

 

dietrich_IngelinRenzo_Celani

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *