Sommerkurs i ART (Autonomic Response Testing) Lyskinesiologi

img.php_.jpeg

Nytt kurs i ART 1!

28.-30. August 2015 holder vi et nytt kurs i det grunnleggende ART-systemet: Autonomic Response Testing. Dette er nybegynnerkurset i muskeltesting, og legger grunnlaget for alle andre kurs i Miljømedisin etter Dr. Klinghardts anerkjente metode. Her lærer man å muskelteste og diagnostisere sammensatte helseproblemer typiske for vår tid, samt får en innføring av naturmedisinsk tankegang og ulike behandlingsforslag og protokoller. Grunnkurset gir opplæring i testmetoden og en innføring i alle nivåene i Klinghardts meget anvendelige modell for helseforståelse. For å få vite mer om Dr. Klinghardt, se HER

Kurset avholdes i Ås, adresse avhengig av antall påmeldinger. Freadg til søndag kl. 10:00 til kl 17:00. Kurset følger Klinghardt Instituttets opplegg og bok, med våre egne sertifiserte lærere, hovedlærer Ingelin Sevåg Vestly, fagansvarlig for arbeidet med Klinghardt-metoden i Norge, i samarbeid med Renzo Celani og BALDRON. Undervisningsmateriell er oversatt til norsk og er inkludert i kursavgiften.

Les mer om kursinnholdet HER

Pris 3900,-

50 % for gjentakelsesdeltakere, 10 % for studenter.

Påmelding senest innen 1. August til post@baldron.com. Kun gyldig ved betalt faktura.

 

 

ART 1 er forutsetning til å kønne delta på påbyggingskurs med selveste Dr. Klinghardt, «verdensmester» i miljømedisin og avgiftning senere dette året. (dato ikke fastsatt enda)

For oppdatert info se også https://www.facebook.com/groups/226381880749220/

Events

Events

 

 

dietrich_IngelinRenzo_Celani

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *