Biophoton Realignment Terapi med spesialspeilene

flower_drop_reflection_by_ohman_itsme-d2z9g5t

 

Fra tid til annen hender det at en ny oppdagelse forandrer “alt” – f.eks. vår forståelse og vår anvendelse av terapeutisk behandling. Biofoton realignment terapi er en slik “game changer”.

Nylig ble den presentert i Oslo for en utsøkt gruppe forskere fra tre kontinenter, slik at den nå er prøvet og anbefalt av ledende spesialister i miljømedisin, som Dr. Dietrich Klinghardt1 (Seattle, USA / Brighton, UK / Freiburg, Tyskland) og Harley Street tannlegen Dr. Shabir Pandor. – Å bruke frekvenser av lys for terapi, har så langt blitt knyttet til avanserte maskiner og kvanteapparater. Disse vil fortsatt ha mye å bidra med (se for eksempel Oslo Lys Senter, Nordic-Light-Association.org and ILA International-Light-Association.org), men nå har et enkelt og elegant system av ultrafine,metallbelagte speil gitt lysterapien bokstavelig talt i hendene på holistisk helsepersonell,leger og healere.

 

Indeed, the human body, all creatures and plants emits light, often referred to as biophotons. These ultradelicate photon emissions (UPE), with a visibility 1,000 times lower than the sensitivity of our naked eye are not visible to us, but these particles of light (or waves) are part of the visible electromagnetic spectrum (380-780 nm) and are detectable via sophisticated modern instrumentation like what was developed at Dr. F. A. Popp´s Institute in Neuss, Germany.

 

homem+vitruviano

 

2 Responses

 1. Thomas Gries

  Hallo Renzo!

  Es war eine Bereicherung dich auf ART4 kennenzulernen! Bist du in Norwegen wieder gut angekommen? Ich würde zu gerne mit den Spegeln arbeiten. Ich sethe allerdings noch ganz am Anfang mit meiner Praxis und meine Investitionsvolumen geht in diesem Jahr leider gegen null :-(((((
  Was kosten denn die Spiegel und welche empfiehlst du um die Basis abzudecken? Siehst du eine Möglichkeit der Finanzierung für mich? Ich wünsche dir alles Gute und freue mich, dich bald mal wieder zu sehen!

  Eine gute Zeit!

  Thomas

 2. Eero Nevanlinna

  Jeg kontaktet dere tidligere. Jeg er delvis interessert å få behandlet meg selv, men enda mer å bli kjent med dere som terapeuter for mine pasienter; jeg er nemlig lege. Har sluttet i fjor som fastlege grunnet alder, men er fortsatt engasjert til en del. Hadde det vært mulig å ta en prat med dere om Klingahrdt-metodene? Jeg bor i Ski.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *