VÅR 2014: Kurs i ART (Autonomic Response Testing)

Nytt kurs i ART 1!

13.-15. juni 2014 holder vi et nytt kurs i det grunnleggende ART-systemet: Autonomic Response Testing, etterDr. Klinghardts anerkjente metode for testing og diagnostisering av sammensatte helseproblemer. Grunnkurset gir opplæring i testmetoden og en innføring i alle nivåene i Klinghardts meget anvendelige modell for helseforståelse. For å få vite mer om Dr. Klinghardt, se HER

Kurset avholdes på D6, kulturhuset i Ås sentrum, Drøbakveien 6, 1430 Ås, fredag 13.juni kl. 10:00 til søndag 15.juni kl 17:00. Kurset følger Klinghardt Instituttets opplegg, med våre egne sertifiserte lærere, hovedlærer Ingelin Sevåg Vestly, fagansvarlig for arbeidet med Klinghardt-metoden i Norge, i samarbeid med Renzo Celani og BALDRON. Undervisningsmateriell er oversatt til norsk.

Les mer om kursinnholdet HER

Pris 3900,-

50 % for gjentakelsesdeltakere, 10 % for studenter.

Påmelding innen søndag 25.mai til post@baldron.com. Kun gyldig ved betalt faktura.

 

dietrich_

 

  1. Ingelin Sevåg Vestly

    Dette blir et flott kurs! Vi går opp løypa til fremtidens eksperter i muskeltesting.. Herlig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *