Utdanning i Lyskinesiologi / Klinghardt metoden

Arbeidet til den kjente legen og forskeren Dr. med. Dietrich Klinghardt går videre. Etter tre år på rad med kurs i hans meget anerkjente metode har vi tatt et friår pga flytting og nye familiemedlemmer :). Det nærmer seg tiden da vi tar opp tråden med nye utdanningskurs i ART og psykokinesiologi.

Klinghardt er spesialist i nevrologi og har et omfattende arbeid som forsker og lege bak seg, samtidig som han fortsatt er praktiserende lege, med klinikker så vel i Seattle som i Tyskland og østerrike.

Vi har nå kommet til det viktige punktet her i Norge at Ingelin Sevåg Vestly er sertifisert til å holde kurs i ART 1. Dermed kan vi tilby basiskurset kurs på norsk  denne våren.

Kursopplegget er lagt av Institutt for Nevrokinesiologi, med godkjent og oversatt kursmateriell derfra, oppdatert med de siste forskningsresultatene til Klinghardt og hans dyktige leger og terapeuter.

Ingelin Sevåg Vestly har ved siden av sin daglige praksis som Klinghardt-terapeut også deltatt på alle trinn av Klinghardts egne seminarer i Tyskland og USA, og fulgt alle kursene i Norge, de senere som godkjent assistent. Hun leder også arbeidet i øvingsgruppene som har pågått hver 2.uke i over et år.

Les mer om kurset her

Kursene vil følges videre bl.a. av Bea Scharpf, som er en av Dietrich Klinghardts aller nærmeste medarbeidere, en meget dyktig og anerkjent terapeut, og den som vil gå videre med ART2/PK2 til høsten. Bea er ved siden av arbeidet som assistent for Klinghardt når han arbeider i Tysjkland, også privatpraktiserende terapeut og en av de få kursholderne på de øverste trinnene ved siden av linghardt selv. Vi er derfor meget stolte og takknemlige over at hun ryddeer plass i sin travle kalender til oss her i Norge.

Kurs i miljømedisin ART 1

Eksempel på program/timeplan:

 

Dag 1

Test-teknikk, biofotonfeltet og det vitenskapelige grunnlaget

10:00 – 10:45 Innledning

11:00 – 13:00 Introduksjon om Klinghardts metode

14:00 – 16:00 Demonstrasjon og øvelser/test-teknikk

17:00 – 19:00 Demonstrasjon og øvelser/test-teknikk

 

Dag 2

Switching, organ-scan og de 7 faktorene

9:00 – 9:45 Samtale/spørsmål

10.00 – 12:00 Demonstrasjon av en full testprosedyre

14:00 – 16:00 Switsching/Øvelse

17:00 – 19:00 Organscan/Øvelse

 

Dag 3

Hovedmidlene og testprosedyren

9:00 – 9:45 samtale/spørsmål

10:00 – 12:00 Demo/Hovedmidlene, del 1

13:00 – 15:00 Øvelse

16:00 – 18.00 Hovedmidlene, del 2/Samtale/Avslutning

  1. VÅR 2014: Kurs i ART

    […] Kurset avholdes i Ås sentrum fredag 13.juni kl. 10:00 til søndag 15.juni kl 17:00. Kurset følger Klinghardt Instituttets opplegg, med våre egne sertifiserte lærere, med en gruppe på norsk og en på tysk. Undervisningsmateriell er oversatt til norsk. Les mer om kursinnholdet HER […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *