Zeolit(e): Endelig norsk gjennombrudd for et mirakel-mineral?

posted in: Detox, Nyheter, Tungmetaller | 0

I siste nummer av Norges ledende helsemagasin VOF skriver Iver Mysterud om vulkan-mineralet Zeolitt. Det vises til godt dokumenterte effekter for avgiftning av tungmetaller og mye annet som ikke hører hjemmme i kroppen. Hovedproduktet som journalsten presenterer heter «Waiora NCD» – små, handy flasker med aktivert Zeolitt-løsning. Vi har brukt disse med hell siden 2010 i vår praksis med testing og avgifting. Zeolitt inngår i vår praksis som et av mange utrensingsmidler som vi tester ut individuelt. Den erstatter ikke standardmidler som Chlorella eller spesialmidler som microsilica etc.

Alle disse produktene, inklusive Waiora NCD og annen zeolitt, får du hos BALDRON Helseforhandleren, i rubrikken utrensning-detox

Allerede før vi startet å bruke og selge Waiora NCD hadde vi jobbet med zeolitt av europeisk opphav. Dette  er et viktig arbeidsfelt for oss av flere  grunner:
europeisk opphav
– basert på tiår med østeuropeisk, mest russsik forskning
dynamisert her i landet, slik at dynamiseringen /aktiveringen ikke går i stykker i tollens røntgen (det er jo problemet med Waiora) – mens andre midler ikke er aktivert i det hele tatt og dermed har mindre virkning
– for en pris som er bare en brøkdel av Waiora sin, slik at den også kan brukes for rensing av jorda i kjøkkenhagen. Vi regner med at det blir større og større behov for zeolitt i hage- og jordbruk pga forsurning, radioaktivitet og muliges aerosoler fra fly.

Her kan du laste ned  noen viktige dokumenter som viser effekten av zeolitt ( i første omgang i tysk originaltekst):

Uttalelse av pioneren for naturmedisinsk tungmetallutrensing, Prof. med. Karl Hecht, engasjert forsker og  lege ved den berømte Charite sykehuset i Berlin. Vi anbefaler spesielt hans banebrytende fagbok

Sammensetning av klassisk europeisk zeolitt

Zeolith Labor Dr. Steimke

Zeolith Labor Bad Muskau

 

Sammenfattende tekst om zeolitt:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *