Kurs ART 1 i Mai 2013

posted in: Nyheter | 1

Arbeidet til den kjente legen og forskeren Dr. med. Dietrich Klinghardt går videre. For tredje år på rad tilbyr vi kurs i hans meget anerkjente metode. Klinghardt er spesialist i nevrologi og har et omfattende arbeid som forsker og lege bak seg, samtidig som han fortsatt er praktiserende lege, med klinikker så vel i Seattle som i Tyskland og østerrike.

Vi har nå kommet til det viktige punktet her i Norge at Ingelin Sevåg Vestly er sertifisert til å holde kurs i ART 1. Dermed kan vi tilby basiskurset kurs på norsk  denne våren.

Kursopplegget er lagt av Institutt for Nevrokinesiologi, med godkjent og oversatt kursmateriell derfra, oppdatert med de siste forskningsresultatene til Klinghardt og hans dyktige leger og terapeuter.

Ingelin Sevåg Vestly har ved siden av sin daglige praksis som Klinghardt-terapeut også deltatt på alle trinn av Klinghardts egne seminarer i Tyskland og USA, og fulgt alle kursene i Norge, de senere som godkjent assistent. Hun leder også arbeidet i øvingsgruppene som har pågått hver 2.uke i over et år.

Les mer om kurset her

Kursene vil følges videre av Bea Scharpf, som er en av Dietrich Klinghardts aller nærmeste medarbeidere, en meget dyktig og anerkjent terapeut, og den som vil gå videre med ART2/PK2 til høsten. Bea er ved siden av arbeidet som assistent for Klinghardt når han arbeider i Tysjkland, også privatpraktiserende terapeut og en av de få kursholderne på de øverste trinnene ved siden av linghardt selv. Vi er derfor meget stolte og takknemlige over at hun ryddeer plass i sin travle kalender til oss her i Norge.

Kurs i miljømedisin ART 1

Program/timeplan:

Fredag 10.05.13

Test-teknikk, biofotonfeltet og det vitenskapelige grunnlaget

10:00 – 10:45 Innledning

11:00 – 13:00 Introduksjon om Klinghardts metode

14:00 – 16:00 Demonstrasjon og øvelser/test-teknikk

17:00 – 19:00 Demonstrasjon og øvelser/test-teknikk

 

Lørdag 11.5.13

Switching, organ-scan og de 7 faktorene

9:00 – 9:45 Samtale/spørsmål

10.00 – 12:00 Demonstrasjon av en full testprosedyre

14:00 – 16:00 Switsching/Øvelse

17:00 – 19:00 Organscan/Øvelse

 

Søndag 12.5.13

Hovedmidlene og testprosedyren

9:00 – 9:45 samtale/spørsmål

10:00 – 12:00 Demo/Hovedmidlene, del 1

13:00 – 15:00 Øvelse

16:00 – 18.00 Hovedmidlene, del 2/Samtale/Avslutning

  1. Hege B. Myreng

    Hva koster det å delta på kurset Kurset i Miljømedisin ART1?
    Mvh,
    Hege

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *