Sommerkurs i Miljømedisin – august 2012

Lyskinesiologi og arbeid med lys vokser fram som et viktig redskap, både til testing og behandling, ikke minst med tanke på vår tids helseutfordringer knyttet til synergien av toksiner, kroniske infeksjoner og elektromagnetisk belastning. Vi introduserer den prisbelønnete metoden ART (regulasjonsdiagnostikk / Autonomic repsonste testing)  til Skandinavia – i tett samarbeid med Dr. Dietrich Klinghardt, «Physician of the Year» for komplementærmedisin.

Arbeidet med denne meget treffsikre og effektive metoden er i full gang i Norge. Kursene er internasjonalt godkjent og kvalifiserer til videre utdanning i Klinghardt-miljømedisin. For første gang vil vi denne høsten gå videre med ART 2 og PK 2. Det betyr at det er mulig, også for de som tar kursene for første gang i høst, å bli med videre på disse påbygningskursene. Grunnlaget legges i ART 1, som er det absolutt viktigste kurset for å tilegne seg metoden, og grunnlaget for alle de øvrige kursene.

ART 1  og PK 1 er med Jürgen og Gudrun Bayer som lærere, begge svært erfarne Klinghardt terapeuter fra Tyskland. Undervisningen foregår på engelsk. Kursmaterialet  er oversatt til norsk.

  • Testing og avgiftning (ART1):   14.8. – 16.8.12

  • Psycho Kinesiologi (PK1):    17.8. – 19.8.12

Sommerkursene med ART 1 og PK 1  kan tas enkeltvis eller som helhet. De kvalifiserer for påbyggingskursene 2 uker senere: ART 2 og PK 2   – for første gang i Skandiavia. (se egen event)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lyskinesiologi og arbeid med lys vokser fram som et viktig redskap, både til testing og behandling, ikke minst med tanke på vår tids helseutfordringer knyttet til synergien av toksiner, kroniske infeksjoner og elektromagnetisk belastning. Vi introduserer den prisbelønnete metoden ART (regulasjonsdiagnostikk / Autonomic repsonste testing)  til Skandinavia – i tett samarbeid med Dr. Dietrich Klinghardt, «Physician of the Year» for komplementærmedisin.

Allerede i fjor startet vi vår nye utdanning i miljømedisin. Den ble en stor suksess, og det ble allerede klart at vi fortsetter med denne utdanningen. Vi gjentok basiskurset ART første uke i oktober sammen med det nye kurset i Mentalfeltterapi (MFT), deretter en stor uke i januar med hele tre kurs ART; MFT.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *