Miljømedisin – Lys-kinesiologi: nye kurs i oktober

“Miljømedisin innenfra” – Utdanningen i miljømedisin høst 2011

Autonomic response testing og Mentalfelt-terapi etter Dr. Klinghardt.

Med Jürgen og Gudrun Bayer

Denne modulen består av to basiskurs, slått sammen til et fem dagers kurs

  • Mentalfelt-terapi (MFT1): 5.-6.10.2011
  • Testing og avgiftning (ART1): 7.-9.10.2011

Sted: Syverudveien 126 ved Årungen i Ås

Allerede i august startet vi vår nye utdanning i miljømedisin. Den ble en stor suksess, og det er allerede klart at vi fortsetter med denne utdanningen. Vi gjentar basiskurset første uke i oktober så flere kan være med, og vi fortsetter med neste kurs, denne gangen MFT; Mental-Felt Terapi. Lyskinesiologi og arbeid med lys vokser fram som et viktig redskap, både til testing og behandling, ikke minst med tanke på vår tids helseutfordringer knyttet til synergien av toksiner, kroniske infeksjoner og elektromagnetisk belastning.

les mer om kursene