Miljømedisin – lyskinesiologi er født! – velkommen til å møte “barnet” 17.8.2011

Takk til kursholderne og deltakerne: Miljømedisinen er født!

….. Og velkommen til å møte ”barnet” på onsdag i Oslo onsdag 17.august kl 19 ….

Trøtte, men lykkelige står vi etter vårt 5 dagers sommerkurs ”Miljømedisin – Individuell helsesjekk /  Testing og avgiftning / ART og psykokinesiologi”

Barnet er født: Miljømedisin etter Dr. Klinghardt er kommet til Norden. Kan vi få lov å dele vår glede og stolthet? Barnet begynner allerede å løpe: til høsten skal kursene fortsettes med nye kurs, et for nybegynnere , et som oppfølging.

Dermed har byggbiologien fått en lillebror – til sammen utgjør de to en unik kombinasjon av diagnostiske og terapeutiske verktøy. Det ene kommer utenfra, fra miljøet, og passer på at huset er bra. Det andre sørger for at vi kan hjelpe mennesker enda bedre innenfra. Med objektiv testing og effektiv avgiftning, med forløsende trauma-arbeid – og, typisk barn, med moro og latter!

Og barnet er meget aktivt – men leker gjerne med alle slags kamerater fra andre skoler, spesielt med tankefeltterapi,  enhetsterapi , og blomstermedisin.

Hvis du vil oppleve miljømedisinen/lyskinesiologien, så har du anledning på onsdag kveld kl 19 – 21 i Oslo. Da skal vi holde et demo-foredragUnity senteret i Oslo hvor barnet skal vise litt av hva det kan….

Se her (Ikke la deg irritere av at menyen på nettsidene er litt rar i dag)  og vær hjertelig velkommen!

Raphael og Marianne

PS.

Er du interessert i utdanningen? – Her er tilbakemeldingene fra kurset i helgen:

”Meget , meget bra og interessant kurs . Inspirerende. ……  Det har vært veldig hyggelig og lærerikt.”

”Takk for et vidunderlig seminar og for at dere har gitt meg mer redskap til å fortsette arbeidet mitt….Jeg seer frem til neste kurs.”

”Kurset var fantastisk!! Ved å følge opplegget ble vi i stand til gjøre behandlinger med livsforandrende trauma-forvandlinger. Dette betyr virkelig å kombinere teori og praksis! Kursstedet er fantastisk, uten elektrosmog og med gode krefter fra naturen og dyr fra gården. Jeg er meget takknemlig. God struktur og organisasjon.   :)”

”Enda en gang en meget interessante 5 dager. Jeg seer frem til å fortsette med kurs i ART og Psykokinesiologi. …….

Jeg er forbauset hvor raskt vi kunne oppnå resultater fra muskeltestingen og hvor presise og dyptgripende disse er.”

”Veldig god teoretisk fremstilling, klar, grundig og lettfattelig 🙂 – og selvfølgelig veldig interessant.

God oppfølging i praksis situasjoner…….Veldig flott å kunne lære praktiske verktøy som kan brukes for en selv i hverdagen.

Fra hjertet takk til dere!”